Home

Contact

Belevenissen

© Jildiz Kaptein Relaties bouw en verdiep je door samen iets unieks te beleven. Als je iets met passie doet blijft het hangen. En heb je misschien wel een relatie voor het leven (of in ieder geval voor een tijd). Als dat zo werkt in je dagelijks leven, waarom dat dan niet ingezet als het gaat om zakelijke relaties? Met medewerkers, met klanten, met alle stakeholders van een organisatie. 

En over passie gesproken: een van de dingen waar we veel ervaring mee hebben opgedaan is de inzet van sport. Immers, sport verbindt mensen met elkaar, zorgt voor een gezond lichaam in een gezonde geest, is een enorme teambuilder en geeft energie. Sport is dan bijvoorbeeld een geweldige manier om meer binding met klanten te creeren, en zorgt zo voor contactomenten.


Wij vinden overigens dat dingen in samenhang met de uitstraling van de organisatie moeten gebeuren door ze aan de kernwaardes van de organisatie op te hangen. Daarmee sla je een aantal vliegen in 1 klap: je zorgt voor een consistent verhaal (je zou het ook verankering kunnen noemen), en de diverse organisatieonderdelen en programma's (Retention, Hospitality, Client Intimacy, Recruitment, HR) worden aan elkaar gelinked. Waardoor je alle neuzen dezelfde kant op krijgt, efficienter bent en geld bespaart.


 

 De foto hierboven is gemaakt door Jildiz Kaptein; die hiernaast door een onbekende fotograaf tijdens de Nuon Sponsorloop 2008.