Home

Contact

Zo werken wij

Gowdy Activities helpt u graag met uw vraagstukken op het gebied van marketing - en interne communicatie. Ook hebben we veel ervaring in evenementen. Wat u ook wilt communiceren of hoe, we denken graag met u na over de doelen die u wilt bereiken en de manieren waarop dit kan. En doen dat altijd met passie. Ons stokpaardje? Doe iets goed, of doe het niet. En zorg dat het met passie gebeurt. Alleen dan raak je mensen en daar gaat het om want dan communiceer je ook echt. Dit geldt voor alle doelgroepen van de organisatie: de (potentiele) klanten, de (potentiele) medewerkers, en alle overige stakeholders.

Heel belangrijk hierbij is om hierbij het grote geheel te blijven zien. 'The big picture.' Door bijvoorbeeld verschillende organisatieonderdelen te betrekken bij een project, waardoor je overlap of langs elkaar heenwerken voorkomt. En door natuurlijk altijd te kijken naar de samenhang met de rest van de communicatieuitingen van de organisatie. Waardoor dingen op elkaar aansluiten. Zo zorg je voor optimaal resultaat (alle neuzen dezelfde kant op) en voor efficiency, wat ook weer geld uitspaart (niet onbelangrijk in deze roerige tijden).

De samenwerking kunnen we heel flexibel invullen. Als project.  Als project - of interim manager. We werken samen met andere professionals. Die ook ruime ervaring hebben in marketingcommunicatie, evenementenorganisatie en sales, en dus altijd  iets toevoegen.